Hva er refinansiering av gjeld?

Annonsørbilag
Å refinansiere innebærer å bytte ut et eksisterende lån med et nytt lån. For noen handler det om å få bedre betingelser, mens andre kan ønske seg å spare penger på refinansiering. Det er også mange som foretrekker å samle smålån til et samlet lån.
Ved å senke den samlede effektive renten får du et billigere lån og mer penger til overs for å kunne nedbetale raskere.
Man kan refinansiere lån både med og uten sikkerhet i bolig. Hvis du eier bolig eller kan få sikkerhet i en bolig, kan du refinansiere større beløp og også refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger. Anmerkningene blir da slettet etter refinansieringen og du blir økonomisk friskmeldt.
Dersom du ikke eier bolig, men har flere kredittkort med høye renter er det som oftest mye å spare på å refinansiere og samle kredittkortgjeld i ett forbrukslån. Det gir mulighet for raskere nedbetaling, lavere månedsbeløp og kun en regning å forholde seg til.
Vi hjelper med refinansiering, slik at du kan få et bedre lån og en bedr rente. Vi jobfor ber med mange banker for å finne den beste løsningen for deg. Vårt mål er alltid å hjelpe deg å få en bedre deal på boliglånet ditt, samt å hjelpe deg med å samrydde opp i gjelden din. Vi samarbeider også med banker som kan benyttes for å refinansiere boliglån.
Låneeksempel 4. Juli 2022: Lån 3 mill .eff. rente 2,40% innenfor 75% sikkerhet, over 25 år. Kostnad: 980 323,-. Totalt 3 980 323,-.
(oppdaterte renter står alltid i footer på våre hjemmesider)